Membres de CDC de Sant Cugat donen suport a plataformes sobiranistes


  • Comparteix:

El regidor de Comunicació i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, s'adhereix a la Plataforma per la Sobirania, un espai de coordinació dels militants de CDC per formular una proposta sobiranista a la societat catalana. D'altra banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals i militant de CDC, Xavier Martorell, és vocal de l'entitat Barcelona 2020, una associació que acaba de donar suport al debat que impulsa la Plataforma per la Sobirania.

De moment es coneixen alguns membres de la secció local de CDC que donen suport a diferents plataformes de caire sobiranista. És el cas del regidor Jordi Puigneró, que s'ha adherit a la Plataforma per la Sobirania que vol que la direcció de CDC consensui un full de ruta que tingui com a objectiu del dret a l'autodeterminació. L'opció sobiranista és, segons la plataforma, 'l'única alternativa a la submissió que proposen les principals entitats i institucions polítiques espanyoles'.

Una entitat que acaba de donar suport al debat que ha engegat la Plataforma per la Sobirania és Barcelona 2020, una associació creada fa 17 anys per promocionar la cultura catalana i l'aprofundiment en la consciència nacional entre la ciutadania.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals, Xavier Martorell, vocal de l'entitat Barcelona 2020, explica que l'associació s'ha adherit al manifest de la Plataforma per la Sobirania.

Xavier Martorell

És una associació que s'ha adherit al manifest per debatre cap a on ha d'anar el catalanisme i definir què inclou.


De la seva banda, el regidor Jordi Puigneró ha declinat fer declaracions a aquesta emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.