ERC ofereix col·laboració a Recoder i es nega a fer bloc a l'oposició


  • Comparteix:

ERC ofereix col·laboració a l'alcalde i a la resta de grups municipals per millorar la ciutat, i es nega a formar un bloc a l'oposició. Els republicans argumenten aquest posicionament amb el fet que molts dels projectes que es faran realitat en aquest mandat procedeixen de l'anterior equip de govern del qual formaven part.

ERC vol per a aquest mandat exercir una 'oposició constructiva' en col·laboració amb l'alcalde i la resta de grups municipals. Els republicans també volen convertir-se en enllaç entre la ciutadania, les entitats i l'Ajuntament.

Raül Grange és portaveu d'ERC.

Raül Grangé

Ens plantegem una oposició que no passa per ser un bloc amb altres partits, sinó que vol ser constructiva.


Els independentistes han fet públiques les actuacions que consideren prioritàries per a aquest curs polític. Segons ERC, cal preveure l'increment de població amb un pla d'equipaments per millorar els àmbits educatiu, sanitari, esportiu i cultural. En aquesta àrea, els independentistes reclamen un servei d'urgències pediàtriques i traumatològiques durant el cap de setmana.

Un altre dels reptes per als republicans és finalitzar la urbanització dels districtes. En aquest sentit, ERC insta l'equip de govern a establir un calendari definitiu per a la pavimentació i l'enllumenat pendents.

Grange també ha advertit que la seva formació lluitarà contra l'increment de densitat de població a la ciutat.

Raül Grangé

Correm el perill que el creixement de la ciutat procedeixi d'una densificació del municipi.


Pel que fa a polítiques juvenils, els republicans consideren prioritari desbloquejar la gestió de la Sala de Concerts i destinar un finançament extraordinari de 100.000 euros al Casal de Joves TorreBlanca.

Grangé també ha proposat desencallar la protecció de Can Busquets amb una permuta de terrenys amb els propietaris. D'aquesta manera, es podria incloure la zona en el futur Parc Natural de Collserola.

Els republicans també consideren prioritari per a aquest mandat construir un refugi d'animals i impulsar la normalització lingüística al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.