L'assemblea local de CiU ratifica Lluís Recoder com a candidat per seguir a l'alcaldia


  • Comparteix:

Convergència i Unió presenta oficialment aquest dissabte la candidatura de Lluís Recoder com a alcaldable per la federació després que ahir l'assemblea local aclamés la seva candidatura per unanimitat. L'acte conjunt, que se celebrarà a Sant Quirze, servirà de plataforma de llançament de les candidatures al conjunt de la comarca. L'acte el tancarà el conseller en cap, Artur Mas.

Convergència i Unió presenta totes les candidatures de la federació al conjunt de la comarca. En l'acte es farà la presentació oficial de Lluís Recoder com a alcaldable per les properes eleccions després que ahir l'assemblea local de la federació ratifiqués la seva candidatura.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, l'actual alcalde explicava que la seva voluntat és seguir treballant per Sant Cugat en un projecte global de ciutat i de país.

Lluís Recoder

Voldria que la ciutadania revalidés la seva confiança en el meu projecte, i seguir treballant per la ciutat i pel meu país.


Els sots-president de la federació, Joan Recasens, ha explicat que encaren les eleccions amb els deures fets i una bona acció de govern:

Joan Recasens

Encarem les eleccions amb serenitat i optimisme perquè el nostre programa electoral està practicament complert, per tant, els deures fets i tenim el millor candidat


La cloenda anirà a càrrec del conseller en cap, Artur Mas i participaran, entre d'altres, la secretaria general d'Unió, Marta Llorens, i el secretari d'organització de Convergència i alcalde de Castellar, Lluís Maria Corominas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.