Víctor Alexandre lamenta que el PP porti una entrevista d'Èric Bertran al Parlament


  • Comparteix:

Cartell de l'obra sobre el cas d'Èric Bertran

Cartell de l'obra sobre el cas d'Èric Bertran

El PP denuncia al Parlament l'existència en un llibre de text d'una entrevista a Èric Bertan, el jove a qui van aplicar la llei antiterrorista per haver reclamat l'etiquetatge de productes en català. L'escriptor santcugatenc, Víctor Alexandre, que ha portat la història de l'Èric al teatre, considera de 'baix nivell de qualitat democràtica' portar aquest tema al Parlament.

Èric Bertran és un jove a qui van aplicar la llei antiterrorista a causa d'unes denúncies d'unes cadenes de supermercats per haver reclamat l'etiquetatge de productes en català. Un llibre de text de 3r d'ESO recull un entrevista al jove, que relata la seva història.

El PP ha denunciat al Parlament el model que el llibre de text està donant als nens de 14 anys i ha reclamat al president de la Generalitat, José Montilla, que faci de president 'de tots, i no només dels seus socis de govern'.

Escoltem el president del PP de Catalunya, Daniel Sirera.

Daniel Sirera

Estem posant de model als nens de 14 anys que hi ha una nen que va ser detingut per enviar amenaces a empreses que etiquetaven en castellà.


L'escriptor i periodista santcugatenc, Victor Alexandre, ha estat l'encarregat de portar la història del jove sobre un escenari, sota el títol d''Èric i l'exèrcit del Fènix'. Alexandre considera que el president del PP català desconeix la història de l'Èric.

Víctor Alexandre

El senyor Sirera no sap què està dient perquè l'Èric no va ser jutjat ni està tancat perquè la causa es va tancar perquè no hi havia cas.


L'obra 'Èric i l'exèrcit del Fènix', sota la direcció de Pere Planella, continua a seva gira pels països catalans i aquest diumenge arriba a les set del vespre a Mataró, a la Sala Cabanyes. Dijous vinent es traslladarà al Teatre Principal d'Olot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.