L'exregidor d'ERC David Sempere es desvincula del partit republicà


  • Comparteix:

L'exdirigent i exregidor d'ERC, David Sempere, s'ha donat de baixa de l'assemblea local del partit republicà. Així ho ha confirmat el president d'ERC, Andreu Freixas, que no ha revelat quis motius han portat Sempere a desvincular-se del partit.

En les darreres eleccions David Sempere s'havia mostrat molt crític amb els partits d'esquerra de la ciutat els que va acusar d'haver perdut el 'perfil propi' i per la manca d'un model de ciutat alternatiu al de CiU. El darrer episodi polèmic de Sempere va ser quan Promusa va obligar l'exregidor a retornar un pis de protecció oficial per no haver-lo destinat a residència habitual.

David Sempere va ser regidor per ERC els anys 1998 i 1999. També va presidir la secció local de la formació i posteriorment va ocupar la secretaria de l'executiva, amb Jaume Busquets com a president. L'any 2004, Sempere va dimitir del càrrec i es va enfrontar públicament amb el grup municipal i el nou president, Jaume Massanés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.