L'alcalde critica la lentitud del projecte de reforma del Celler Cooperatiu


  • Comparteix:

L'alcalde veu inexplicable la lentitud del govern espanyol en el projecte de remodelació del Celler Cooperatiu, encallat des del 2005. Lluís Recoder creu que la partida prevista als pressupostos de l'Estat per al 2008 és insuficient per tirar endavant les obres.

El projecte de pressupost que ha preparat el govern espanyol preveu destinar l'any vinent 85.000 euros al projecte. Els comptes també inclouen una previsió de 500.000 euros més per als exercicis 2009 i 2010.

Recoder creu que la quantitat pressupostada per al 2008 és insuficient i demostra el ritme lent que imprimeix el govern espanyol al projecte.

Lluís Recoder

Ens movem amb una gran lentitud. Amb aquesta quantitat per al 2008, poca cosa farem.


La remodelació del Celler Cooperatiu la va iniciar el 2002 l'Ajuntament amb l'arranjament de la teulada i l'estructura de l'edifici. El 2005, el projecte va quedar aturat per la fallida de l'empresa encarregada de la segona fase de les obres, que corresponen ara al ministeri de la Vivenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.