La Plataforma pel Dret de Decidir demana a l'Ajuntament que els doni suport


  • Comparteix:

La Plataforma pel Dret de Decidir reclama als partits que se sumin a les peticions al govern espanyol per transferir a la Generalitat la competència de convocar referèndums. Els representants de la iniciativa proposaran al consistori una moció perquè Sant Cugat s'adhereixi a la plataforma.

La plataforma fa una setmana que es va constituir a Sant Cugat i plantejarà als diferents partits polítics de la ciutat que portin al ple una moció per tal que l'Ajuntament doni suport a la campanya 'Decideixo decidir'. Els representants de la Plataforma pel Dret de Decidir s'han mostrat convençuts que el consistori els acabarà donant suport.

Escoltem Joan Contijoch, membre de la Plataforma pel Dret de Decidir, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Joan Contijoch

Estem convençuts que l'Ajuntament donarà suport a la iniciativa. Nosaltres presentarem una moció perquè ho faci.


Els membres de la plataforma han analitzat també el moment polític actual i la possibilitat que el govern espanyol acabi acceptant transferir a la Generalitat la competència de convocar referèndums. Per a Jaume Massanés, membre de la plataforma, no serà fàcil.

Jaume Massanés

El moment és difícil, però això no ens ha de fer parar en la nostra reivindicació. És el Parlament qui ha de demanar al Congrés que es faci una llei orgànica.


La nova entitat es donarà a conèixer a la ciutadania properament en un acte de presentació públic i amb una paradeta durant la Festa de la Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.