ERC acusa el PSC i ICV de fer 'demagògia' sobre la gestió de la sala de concerts


  • Comparteix:

ERC es mostra oberta a debatre de nou la gestió de la futura sala de concerts. Els republicans demanen responsabilitats a l'equip de govern per resoldre la situació creada després que el concurs públic per construir i gestionar aquest equipament hagi quedat desert. ERC critica el paper del PSC i ICV en aquesta qüestió i els acusa de fer 'demagògia'.

Segons els republicans, l'equip de govern hauria de plantejar-se invertir més diners per trobar algun promotor disposat a construir i gestionar la futura sala de concerts.

El regidor d'ERC Toni Ramon considera que una bona opció seria convocar dos concursos, un per a la construcció de l'equipament i un altre per a la gestió.

Toni Ramon

L'equip de govern ha d'invertir més diners que en el passat concurs. Així trobaríem promotor i així podríem separar les dues gestions.


Ramon critica que el PSC i ICV tanquin les portes a què una empresa privada pugui gestionar o construir la sala de concerts, i acusa els dos partits de fer 'demagògia' posant com a exemple la gestió del Casal de TorreBlanca. El republicà considera important, però, que el contracte asseguri la participació dels grups de joves de la ciutat.

Toni Ramon

La Masia Torreblanca, que ells posen com a exemple, no deixa de ser una gestió que privatitzem. En el concurs s'ha de poder presentar tant una empresa com una entitat.


ERC demana arribar a un consens per desbloquejar aquest projecte, que consideren 'necessari' per a la ciutat. Els republicans no descarten plantejar, en un futur, alguna acció conjunta amb els grups de l'oposició o amb l'equip de govern per crear un espai alternatiu de música i una plataforma de promoció dels grups novells de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.