Mas recorre a Recoder per dissenyar la refundació del catalanisme


  • Comparteix:

El projecte de refundació del catalanisme promogut pel secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, comptarà amb la participació de l'alcalde i membre del partit, Lluís Recoder. Recoder formarà part de la comissió que desenvoluparà el projecte de casa comuna del catalanisme.

La comissió, formada per quinze dirigents convergents, es va donar a conèixer durant el consell nacional de CDC celebrat aquest dissabte. El projecte estarà encapçalat pel secretari executiu dels convergents, Francesc Homs, i Recoder serà un dels vuit responsables territorials.

Segons Recoder, cal que CDC redefineixi el seu projecte polític per adaptar-lo a la societat catalana del segle XXI.

Lluís Recoder

Tenim l'obligació i la necessitat de repensar el projecte polític per adaptar-lo a la societat catalana del segle XXI.


L'alcalde també ha apuntat quines seran les idees que aportarà a la comissió i que considera que són els pilars del projecte de refundació del catalanisme.

Lluís Recoder

Cal definir com es gestiona l'administració pública i les polítiques mediambientals han d'ocupar un lloc destacat a la proposta.


El projecte tindrà la seva primera posada en escena el 20 de novembre quan se celebrarà un acte al Palau de Congressos de Catalunya on Artur Mas presentarà la seva proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.