Duran aposta per Sant Cugat com a seu de l'Institut Europeu de Tecnologia


  • Comparteix:

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, defensa davant del president de la Comissió Europea la candidatura de Sant Cugat com a seu de l'Institut Tecnològic Europeu. Segons Duran, la nostra ciutat és la que reuneix les millors condicions per acollir l'organisme gràcies a la seva ubicació i a la futura arribada d'Esade, un dels principals centres de negoci d'Europa.

En el marc de la Conferència de Presidents de Comissions d'Afers Exteriors de països membres de la Unió Europea i del Parlament Europeu celebrada a Lisboa, Duran i Lleida ha lliurat al president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, un dossier que ha elaborat conjuntament amb l'alcalde, Lluís Recoder.

Escoltem Duran i Lleida.

Josep Antoni Duran i Lleida

Hem entregat un dossier elaborat sobre la candidatura de Sant Cugat per ser la seu de l'Institut Tecnològic Europeu. El president de la Comissió Europea, Durao Barroso, hi està molt interessat.


Duran i Lleida defensa la candidatura de Sant Cugat al·legant que la nostra ciutat és la que reuneix les millors condicions per acollir l'Institut. Duran destaca la seva ubicació, propera a un gran triangle de desenvolupament tecnològic, i la futura arribada del centre Esade, que estarà ubicat al costat d'aquest centre tecnològic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.