El PSC insta l'equip de govern a retornar les contribucions especials de Mira-sol sud i Valldoreix


  • Comparteix:

El PSC reclama a l'equip de govern que retorni les contribucions especials que van pagar els veïns d'alguns sectors de Mira-sol sud i Valldoreix per les obres d'urbanització dels seus carrers. Els socialistes consideren que l'executiu de Lluís Recoder ha 'maltractat' els afectats i exigeixen que es compleixin les sentències que obliguen l'Ajuntament a restituir les quantitats abonades.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va confirmar la nul·litat, per defectes de forma, de les contribucions especials imposades als veïns per la urbanització dels sectors 14-18 de Mira-sol sud i Valldoreix. Les quantitats abonades sumen dos milions d'euros, més els interessos.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, reclama ara a l'equip de govern que compleixi la sentència i retorni els diners 'indegudament cobrats'.

Salvador Gausa

Els veïns han guanyat sentències al TSJC i no reben un tracte de diàleg per part de l'equip de govern. S'han de retornar els diners indegudament cobrats.


Gausa denuncia el 'maltracte' de l'equip de govern als afectats i ho fa extensiu als veïns dels sectors 2-5 de la Floresta, a la zona del Pont del Diari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.