El projecte de la Sala de Concerts continua encallat


  • Comparteix:

El ple municipal ha rebutjat una moció del PSC, ICV-EUiA i ERC on es reclamava un replantejament del projecte de la futura sala de concerts. Els tres grups municipals aposten per separar la construcció de la gestió d'aquest equipament. CiU i PP consideren que s'ha de debatre més aquesta qüestió i hi han votat en contra.

El PSC, ICV-EUiA i ERC han presentant conjuntament una moció on demanen a l'equip de govern una inversió directa per a la construcció de la futura sala de concerts. Els tres partits d'esquerra consideren que la construcció i la gestió d'aquest equipament han de separar-se.

Així ho ha dit la regidora socialista, Aintzane Conesa.

Aintzane Conesa

Hem de separar la construcció de la gestió. L'Ajuntament hauria de fer una inversió directa i la gestió s'ha d'externalitzar.


Per a l'equip de govern, el fet que el concurs públic per a construir i gestionar la sala de concerts hagi quedat desert és una 'oportunitat' per tornar a debatre el projecte. Amb tot, CiU hi ha votat en contra. La regidora de Joventut, Esther Salat, explica així els motius de la negativa.

Esther Salar

El fet que el concurs hagi quedat desert es considera una oportunitat.


El PP també s'hi ha oposat a la moció del PSC, ICV-EUiA i ERC. D'altra banda, aquests tres partits ja han avançat que tornaran a presentar la moció el proper ple municipal per acabar de desencallar aquesta qüestió i consensuar el projecte.

La construcció de l'equipament és prevista sobre una parcel·la de propietat municipal de 4.000 metres quadrats de superfície al barri de Vulpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.