Els grups municipals subscriuen el manifest contra la violència domèstica de gènere


  • Comparteix:

Tots els grups municipals s'han adherit al manifest que la Comissió contra la Violència Domèstica llegirà el dia 25, coincidint amb el Dia Internacional contra els maltractaments a les dones. L'acte, que se celebrarà a l'Ajuntament, està obert a tota la ciutadania.

Els partits de l'oposició s'han mostrat a favor de la moció presentada per l'equip de govern per erradicar qualsevol comportament relacionat amb la violència de gènere. Des de ICV, el regidor Joan Balada ha recordat, però, que els maltractaments físics i psíquics a les dones no és un tema que se solucioni amb les lleis:

Joan Balada

El problema de la violència domèstica no només és de caire legislatiu sinó que principalment és una qüestió cultural


La Comissió per la lluita contra els maltractaments i la violència domèstica està integrada per una quinzena d'entitats i serveis públics, com la Policia Local, els CAP's, el grup Atena Dones, Creu Roja i Grup de Dones de la Creu de'n Blau, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.