L'alcalde dóna suport a la Plataforma pel Dret de Decidir amb la seva signatura


  • Comparteix:

L'alcalde dóna suport a la Plataforma pel Dret de Decidir, que reclama el traspàs a la Generalitat de les competències perquè pugui convocar referèndums. Lluís Recoder també ha instat la població a manifestar-se l'1 de desembre a Barcelona en l'acte convocat per la plataforma per exigir més inversions a Catalunya i la gestió de les seves infraestructures.

Recoder ha argumentat el seu suport, perquè 'tots els pobles tenen el dret a decidir el seu futur', un principi promogut per la plataforma. Segons l'alcalde, Catalunya ha de poder decidir lliurement quina forma de govern vol tenir i quines relacions vol establir amb la resta de països.

Lluís Recoder

Sempre he pensat que els pobles han de decidir lliurement el seu futur. Ningú no ha de poder privar-nos del dret de decidir el nostre futur.


Recoder també ha demanat als catalans la participació a la manifestació convocada per la plataforma per l'1 de desembre. L'alcalde considera que la situació de les infraestructures a Catalunya és 'gravissíma'.

Per aquest motiu, Recoder demana a la societat que es faci sentir per millorar la qualitat de vida.

Lluís Recoder

La plataforma vol sacsejar l'opinió pública. Quan parlem d'identitat, també ens referim a qüestions que ens afecten cada dia com les infraestructures, la sanitat o l'educació.


Recoder ha signat a favor de la Plataforma pel Dret de Decidir en un estand de l'entitat a la Festa de Tardor. La tinenta d'alcalde, Carmela Fortuny, també ha aportat la seva signatura a la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.