Les JERC denuncien el model d'oci que impulsa CiU des de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Les Joventuts d'ERC denuncien el model d'oci que impulsa l'Ajuntament des que CiU té majoria absoluta. Segons les JERC s'està impulsant un oci basat en discoteques i carpes i s'estan marginant les iniciatives promogudes per les associacions. Entre altres coses reivindiquen la continuïtat del festival Connecta, programat pel mes d'abril i que segons les JERC s'ha suspès per decisió de l'alcalde.

Les Joventuts d'Esquerra de Sant Cugat asseguren que els joves es veuen obligats a sortir del centre per gaudir del seu temps d'oci ja que l'Ajuntament no fomenta les activitats nascudes de les associacions de la ciutat.

Una de les principals reivindicacions és el festival Connecta, que segons les JERC s'ha anul·lat per decisió de l'alcalde. Escoltem la portaveu de les JERC, Laia Carbó.

Laia Carbó

El Connecta és un festival on es feien concerts de grups novells de tota la comarca. S'ha vist anulat simplement perquè l'alcalde ha decidit que no es pot fer.


Laia Carbó també ha parlat de com s'haurien de gestionar les activitats juvenils segons les JERC.

Laia Carbó

S'ha de comptar amb la participació dels joves, escoltar què volen. Cal promocionar les iniciatives existents, no anular-les.


Les JERC asseguren que si l'Ajuntament no canvia d'actitud iniciaran una campanya de conscienciació per tal que els joves reivindiquin un altre model d'oci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.