ERC considera urgent la construcció del refugi d'animals


  • Comparteix:

ERC reclama la construcció 'urgent' d'un refugi municipal d'animals abandonats, un projecte plantejat pels republicans quan formaven part de l'equip de govern i que encara continua en suspens. La formació proposa reactivar les converses amb l'EMD de Valldoreix per situar l'equipament a Can Calopa, però no descarta buscar altres emplaçaments per desencallar un projecte que consideren prioritari.

ERC reprèn una qüestió que va perseguir durant el mandat passat quan eren titulars de l'àrea de Medi Ambient i que va ser una de les seves promeses electorals dels comicis passats. Per als republicans, el refugi d'animals no es va concretar per manca de coordinació amb l'EMD Valldoreix.

Raül Grangé és portaveu del grup municipal d'ERC.

Raül Grangé

Durant el mandat passat amb l'Eduard Pomar vam tenir la voluntat de trobar un terreny adient, però al final no es va concretar per manca de coordinació amb l'EMD Valldoreix.


Per desencallar la construcció del refugi d'animals abandonats, els republicans presentaran una moció al proper ple municipal en la qual demanaran la construcció urgent del refugi d'animals. Ho explica Grangé.

Raül Grangé

El que demanem al ple és el reconeixement del treball que fan les col·lectius i persones respecte als animals i que el refugi es construeixi amb urgència.


ERC també portarà al ple una proposta perquè es faci un control exhaustiu de les colònies de gats del municipi. La roda de premsa ha comptat amb la presència de representants del Partit Contra el Maltractament Animal (PACMA), que es van integrar a la candidatura republicana en les últimes eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.