Alberto Fernández Díaz defensa a Sant Cugat que el TGV passi pel Vallès


  • Comparteix:

Alberto Fernández Díaz defensa que Sant Cugat compti amb una estació del TGV de passatgers. Així s'ha expressat el president del PP a Barcelona durant la presentació a la nostra ciutat dels eixos bàsics de la campanya del grup popular de cara a les eleccions generals.

La seguretat ciutadana, les polítiques d'immigració i de reducció d'impostos són alguns dels pilars de la campanya que el Partit Popular ha posat en marxa de cara als comicis generals que tindran lloc al mes de març. Entre les mesures adoptades, el grup popular ha començat un important desplegament de persones afins al partit per Catalunya.

En aquest marc, Alberto Fernández Díaz ha visitat Sant Cugat i ha defensat el pas del TGV pel Vallès. Així mateix, el president del PP a Barcelona ha criticat la gestió en infraestructures del partit socialista.

Alberto Fernández Díaz

No han tirat endavant cap projecte nou i els projectes que havien només d'executar els han fet amb negligència i un funcionament caòtic.


La portaveu del grup popular a la ciutat, Berta Rodríguez, s'ha referit també al TGV i a l'expansió de la comarca.

Berta Rodríguez

Pensem que Sant Cugat no pot renunciar a l'expansió en infraestructures que ja va engegar el Partit Popular.


Alberto Fernández ha fet una crida a votar el grup popular a les eleccions generals i ha assegurat que donar el vot a CiU és votar al PSOE ja que només José Luis Rodríguez Zapatero o Mariano Rajoy poden ser presidents del Govern estatal.

El PP també ha avançat que de cara als comicis generals de moment tenen comptabilitzats uns 7.000 vots a Sant Cugat iuns 80.000 a tot el Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.