Òmnium Sant Cugat se suma a la manifestació contra 'el caos ferroviari'


  • Comparteix:

La delegació local d'Òmnium Cultural se sumarà a la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir per a l'1 de desembre a Barcelona. Sota el lema 'Som una nació i diem prou!', la marxa protestarà contra el caos ferroviari i reclamarà que les infraestructures es gestionin des de Catalunya.

La secretària de la junta d'Òmnium Cultural de Sant Cugat, Rosa Caballé, considera que la ciutat té la sort de gaudir dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) que contrasta amb el deficient servei de la línia C-7 de Renfe.

Rosa Caballé

Un tren cada 30 minuts dels trens de rodalies no soluciona res. No pot ser que cada dia per anar a treballar es tinguin tants problemes.


Caballé ha explicat que els gairebé 350 socis que ja hi ha a Sant Cugat s'hauran de dividir entre la manifestació de Barcelona i un altre acte. El mateix 1 de desembre a la tarda, Martí Olaya, promotor de la delegació santcugatenca, presentarà el seu llibre 'L'Observatori' a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

La Plataforma del Dret de Decidir vol repetir una gran manifestació com la del 18 de febrer del 2006, quan va congregar milers de persones contra la retallada de l'estatut.

Ara l'entitat pretén una marxa multitudinària per protestar contra el caos ferroviari que està patint la ciutadania i reclamarà el traspàs de la xarxa de transports i d'infrastructures a la Generalitat, la publicació de les balances fiscals i la recaptació i gestió de tots els impostos per part de la Generalitat.

La manifestació començarà a les cinc de la tarda a la plaça Catalunya i acabarà a l'Estació de França.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.