Tots els grups demanen el TGV de passatgers pel Vallès


  • Comparteix:

Tots els grups municipals sol·liciten el pas del TGV de passatgers pel Vallès. Així consta en una declaració institucional que s'ha donat a conèixer al plenari municipal i que també reclama la incorporació d'una estació del TGV de passatgers i mercaderies a Sant Cugat. La declaració recull una moció aprovada per unanimitat en la darrera junta de portaveus municipals.

La defensa del pas del TGV pel Vallès Occidental, segons la declaració institucional, es basa en diversos eixos. Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Fem aquesta demanda pels incidents que està provocant la construcció de la xarxa del TGV a la seva arribada a Barcelona pel sud i els retards i la dificultat de construcció de la seva arribada pel nord, entre d'altres.


Per tots aquests motius, la declaració demana al Govern de José Luis Rodríguez Zapatero que contempli a curt termini el pas del TGV per la nostra comarca i que la nostra ciutat aculli una estació de passatgers i mercaderies.

Aquesta declaració ha substituït una moció que CiU tenia previst presentar al ple, però que ja es va aprovar en la darrera junta de portaveus i que s'ha inclòs a l'ordre del dia a última hora en forma de declaració institucional.

El plenari municipal ha dedicat aquest dilluns un minut de silenci al difunt Gregorio López Raimundo, líder històric del PSUC que va tenir un paper rellevant en la lluita antifranquista i durant la transició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.