Tots els grups municipals reclamen una llei per eradicar la violència masclista


  • Comparteix:

Tots els grups polítics municipals reclamen en un manifest una llei pels drets de les dones i l'eradicació de la violència masclista. Una declaració institucional ha recollit la moció aprovada en la darrera junta de portaveus per unanimitat.

Segons el manifest, les institucions públiques tenen un compromís que s'hauria de traduir en el projecte de llei pels drets de les dones per l'erradicació de la violència de gènere.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susana Pellicer, ha introduït aquesta llei.

Susana Pellicer

Una norma legal que incorpora la veu de les dones, l'experiència del moviment feminista i les aportacions del món local, tot recollint el dret inalienable de les dones a desenvolupar la seva pròpia vida.


El ple se suma d'aquesta manera als actes de sensibilització i formació que l'Ajuntament està organitzant en motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que tindrà lloc aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.