El PP avança punts dels seu programa electoral per al març en una xerrada


  • Comparteix:

Millorar l'economia de les famílies de classe mitjana i compaginar la vida familiar i la vida laboral són les prioritats en el programa del PP de cara a les properes eleccions espanyoles. Així s'ha expressat la secretària executiva d'estudis i programa del PPC i diputada, Maria Ángeles Esteller, en un col·loqui que ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Casal de Joves TorreBlanca.

El PP ha començat una sèrie de trobades i col·loquis amb la ciutadania per perfilar i tancar el programa electoral de cara als propers comicis del març. En aquest marc, la diputada popular Maria Ángeles Esteller ha visitat Sant Cugat per parlar sobre les prioritats del partit i per interactuar amb els santcugatencs.

Escoltem Esteller.

Maria Ángles Esteller

Posarem l'accent a l'economia familiar i a compaginar la vida familiar i la vida laboral.


Una vintena de persones han assistit al col·loqui que ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Casal de Joves de TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.