CiU recorre els comptes de la Generalitat per incloure-hi 11 projectes per a Sant Cugat


  • Comparteix:

CiU presentarà diversos recursos contra els pressupostos de la Generalitat per a l'any vinent per incloure-hi 11 projectes per a Sant Cugat valorats en 86 milions d'euros. Amb aquesta mesura, la federació pretén que els comptes incloguin propostes com el tercer CAP, l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Vulpalleres i el soterrament de línies d'alta tensió a Valldoreix, que queden excloses dels comptes malgrat els anuncis del govern.

La federació denuncia que diversos projectes per a la nostra ciutat ja acordats amb la Generalitat s'han quedat sense partida pressupostària. Per aquest motiu, els nacionalistes han esmenat els comptes per incloure-hi el soterrament de les línies d'alta tensió a Valladoreix, l'ampliació de l'IES Leonardo da Vinci amb un pavelló i la quarta línia d'ensenyament, i la construcció de les pistes d'atletisme de la ciutat esportiva.

En aquestes esmenes, també s'hi inclouen partides econòmiques per construir el tercer CAP, l'estació de Vulpalleres, l'hospital de referència i un refugi d'animals.

L'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, ha valorat així els pressupostos de la Generalitat per al 2008.

Lluís Recoder

Expresso la meva preocupació perquè infraestructures i equipaments anunciats per la Generalitat no estan inclosos als pressupostos.


Altres projectes de la ciutat pels quals s'han esmenat els pressupostos són la segona residència-centre de dia, el parvulari del CEIP Catalunya i un nou centre sociosanitari.

Pel que fa al Vallès Occidental, CiU ha destacat que, amb el comptes del 2008, la comarca rebrà un 14% menys d'inversió respecte enguany.

Oriol Pujol és portaveu de la federació al Parlament.

Oriol Pujol

El Vallès Occidental rep un 14% menys que l'any passat, tot i que els comptes han crescut.


La presentació de les esmenes als pressupostos per al Vallès Occidental ha tingut lloc aquest dilluns a la seu de CDC de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.