ERC vol que els mitjans de comunicació emetin els plens municipals


  • Comparteix:

ERC demana que els mitjans de comunicació puguin emetre en directe i íntegrament els plens municipals. Aquesta és una de les propostes que els republicans han fet arribar a la comissió encarregada de modificar el Reglament Orgànic Municipal (ROM) per fer la tasca municipal més propera i plural.

La demanda d'emissió dels plens és una de les 30 esmenes presentades per ERC durant el debat del punt del ROM que afecta l'organització interna de l'Ajuntament.

Segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, aquestes mesures volen convertir l'Ajuntament en una administració més propera i mostrar una imatge més plural de la tasca de tots els regidors.

Raül Grangé

La majoria de persones coneixen l'alcalde, però és més difícil que coneguin els regidors de l'oposició.


Grangé ha afegit que la resta d'esmenes volen fer més patent la tasca dels grups de l'oposició i a que es reconegui formalment el català com la llengua vehicular del consistori. ERC també ha reclamat en aquesta negociació que el ROM es redacti en llenguatge no sexista.

Els grups municipals van poder presentar les esmenes a l'organització interna de l'Ajuntament fins la setmana passada. Ara comença el procés de debat i votació d'aquestes esmenes. Més endavant, es debatran la participació ciutadana i l'organització territorial de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.