Recoder, preocupat pel posicionament del govern espanyol amb l'IET


  • Comparteix:

L'alcalde considera 'insuficients' les paraules de la ministra d'Educació, en què deia tenir en compte la candidatura de Sant Cugat com a seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) però sense concretar si la presentarien. Lluís Recoder torna a reclamar al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que compleixi el compromís d'impulsar la proposta santcugatenca.

Segons Recoder, el govern espanyol hauria de presentar la candidatura perquè es complís la promesa de Zapatero feta al Congrés dels Diputats abans de l'estiu.

Lluís Recoder

Ara que ha arribat el moment de formalitzar la candidatura, es diu que la tindran en compte però això no és fer els deures.


Per la seva banda, el president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, ha advertit del risc que corre la candidatura local.

Frederic Boix

Encara queda camí per recórrer. Tot i la promesa de Zapatero, la ministra d'Educació no es va pronunicar amb contundència.


La ministra d'Educació del govern espanyol ha dit tenir en compte la candidatura de Sant Cugat per a l'Institut Europeu de Tecnologia (IET), però no ha concretat si presentarà la proposta de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.