Els socialistes locals valoren positivament la segona Conferència Nacional del PSC


  • Comparteix:

Les connexions ferroviàries del Vallès amb la resta de territoris, la construcció del quart cinturó i la ubicació de l'aeroport de Sabadell són alguns dels temes que s'han discutit a la segona Conferència Nacional del PSC. La jornada, celebrada el passat cap de setmana, s'ha centrat en l'estratègia econòmica i de territori a Catalunya.

La federació Vallès Oest del PSC, on s'aplega l'agrupació local de Sant Cugat, ha tingut un paper destacat a la conferència amb l'aportació de nombroses al·legacions que s'han acceptat per formar part del document final. Aquest document s'inclourà dins del programa de govern de Pasqual Maragall si surt escollit com a president de la Generalitat.

Les propostes més destacades de la Federació Vallés Oest han estat l'elaboració d'un pla territorial específic per a la regió metropolitana de Barcelona, i la supressió d'alguns peatges. El regidor del PSC a l'ajuntament de Sant Cugat, Pau Casalmiglia, present a la conferència, ha explicat la importància que també s'ha donat a les infrastructures ferroviàries. Segons Casalmiglia el transport és fonamental per a la indústria vallesana.

Pau Casalmiglia



Des de la secció local del PSC a Sant Cugat s'ha fet una valoració molt positiva d'aquestes jornades ja que al seu parer, han recollit les necessitats de la nostra comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.