Recoder afirma que Sant Cugat fa una de les millors polítiques d'habitatge públic de Catalunya


  • Comparteix:

L'alcalde creu que l'empresa pública Promusa està realitzant una de les polítiques més actives de construcció d'habitatge públic de tot Catalunya. Segons Lluís Recoder, Sant Cugat disposa del 4,6 per cent d'habitatge públic, una xifra que espera augmentar en els propers mesos si la Generalitat dóna el seu vist i plau per construir pisos de lloguer per a joves en sòl d'equipaments.

Promusa ha construït fins ara 711 pisos de propietat i 140 més estan en marxa a la zona de Can Cabassa i també se n'estan construint al Monestir. Aquestes promocions converteixen Promusa en una de les empreses públiques d'habitatge més actives de tot Catalunya.

Lluís Recoder

La realitat ja sabem quina és i el que estem fent nosaltres és actuar amb una empresa com Promusa, que fa una gran esforç


Lluís Recoder ha explicat que per construir habitatge públic l'administració local cal que disposi de sòl. En aquest sentit Recoder ha anunciat que s'està treballant amb la Generalitat perquè es pugui construir en terrenys d'equipaments, el que permetria fer un salt endavant en el número de promocions públiques d'habitatge.

Lluís Recoder

En els propers mesos posarem les bases per incrementar l'oferta d'habitatge en uns 600 pisos més


Tot i que Sant Cugat és la ciutat de la comarca amb el metre quadrat de propietat més car, el problema de la dificultat d'accedir a un pis per la gent jove és un problema comú. No obstant, segons un estudi fet per la professora Carme Trilla la ciutat és la tercera per la cua de ciutats on el nombre d'emigracions per trobar un pis és més alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.