ICV busca les idees dels ciutadans per fer el seu programa electoral


  • Comparteix:

ICV ha presentat aquest dimarts una nova campanya per aconseguir que la ciutadania participi en la creació del programa electoral per les eleccions generals del març. 'Idees 2008' vol acabar amb el desencís de la població davant la situació política actual.

'Idees 2008' segueix l'estela del projecte que ja van dur a terme per les eleccions nacionals del 2003 i vol fer extensiva l'elaboració del programa electoral a la ciutadania. La diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora nacional de Joves d'Esquerra Verda, Laia Ortiz, ha marcat la participació com a element clau de la seva campanya.

Laia Ortiz

No estem vivint un moment fàcil, hi ha molta gent desencantada i per això cal escoltar la gent.


De la seva banda, el regidor santcugatenc, Joan Calderón, ha anunciat que analitzaran el contingut de les 174 propostes del partit i establiran contactes amb les entitats per reunir-se i tractar els diferents temes del programa. Tot plegat per aconseguir més participació, un aspecte que ja van iniciar en les darreres eleccions municipals.

Joan Calderón

Aquesta campanya lliga molt amb la nostra forma de ser més local.


A més, tots aquells qui ho vulgui podran transmetre els seus suggeriments trucant al 900 101 775 o via web a www.idees2008.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.