La futura plaça de la Vila de Valldoreix podria acollir habitatge públic


  • Comparteix:

El nou vicepresident de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, proposa la futura plaça de la Vila, a la zona del Casal de Cultura, com un possible espai on es podria ubicar habitatge públic al territori. Puig considera que a Valldoreix hi ha d'haver habitatge públic però que cal buscar el lloc més adequat.

Josep Puig ha reiterat en declaracions al magazín d'aquesta casa 'Sant Cugat a fons' que no és factible el fet d'ubicar habitatge públic a Can Monmany. El nou vicepresident de l'òrgan gestor del territori ha reconegut que el sistema de vivenda de Valldoreix fa complicat el fet de buscar una ubicació per l'habitatge públic, ja que l'impacte visual és important.

Josep Puig

Pensem que hi ha d'haver habitatge públic, però arran de Can Monmany s'ha de buscar el lloc més adequat.


El també vocal de Seguretat i Serveis Urbans a l'EMD proposa un espai a Valldoreix on l'impacte visual no seria tan gran.

Josep Puig

Pensem que una de les possibilitats seria la plaça de la Vila. Quedaria molt més integrat i no tindria un impacte visual tan gran.


Puig ha posat com a exemple els pisos d'habitatge públic que hi ha davant dels cinemes i del Teatre-Auditori de Sant Cugat, i que podrien servir de model a les futures vivendes de la nova plaça de la Vila de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.