La JSC insta la ciutadania a sumar-se al projecte de l'Espanya 'plural'


  • Comparteix:

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) insta els catalans a donar suport a l'Espanya 'plural i federal' que defensa el PSC en les properes eleccions espanyoles. Els socialistes demanen als votants que se sumin a la reforma constitucional que ha de permetre que tothom se senti representat dins de la Constitució Espanyola.

L'aposta de la JSC per assolir aquest objectiu és la reforma del Senat, la inclusió dels noms de les comunitats autònomes, l'esment a la Unió Europea i l'eliminació del veto a les dones per accedir a la corona.

El vicesecretari de política municipal de l'executiva de la JSC del Vallès Occidental, David Gutiérrez, ha explicat que la reforma del Senat és la única manera de fer l'Espanya plural. L'objectiu dels socialistes és convertir el Senat en una autèntica cambra de representació territorial.

És per això, ha dit Gutiérrez, que s'ha de posar la Constitució al dia.

David Gutiérrez

Volem posar la Constitució al dia perquè tothom s'hi senti representat.


Gutiérrez no s'ha estat de criticar l'actitud del PP, amb propostes com la de la supressió de l'IRPF, feta fa pocs dies pel president i candidat del PP, Mariano Rajoy.

Tot i això, des de la JSC confien que el PP s'acabi sumant a la majoria de dos terços del Congrés dels Diputats necessaris per reformar la carta magna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.