ICV renova membres dels seu secretariat


  • Comparteix:

La secció local d'ICV renova el seu secretariat amb l'objectiu d'encabir persones de l'agrupació més enllà dels components del grup municipal. Àngels Ansoleaga assumeix el càrrec de responsable de dinamització i acció interna. Roser Casamitjana és la nova responsable programàtica i Neus Bosch, de moviments socials i relacions amb entitats. Àssun Reyes, Joan Calderón, Xavier Boix i Montse Español repeteixen en els seus càrrecs.

La Comissió de Política Local d'ICV a Sant Cugat ha escollit els membres que formen el nou secretariat de la secció local. Àssun Reyes continua com a presidenta; Xavier Boix, en el càrrec de portaveu del grup municipal a l'Ajuntament; Joan Calderón, com a secretari d'organització; i Montse Español, com a responsable de projecció externa.

Àngels Ansoleaga, Roser Casamitjana i Neus Bosch són les tres noves incorporacions i s'encarregaran de la dinamització i acció interna, de la programàtica, i de moviments socials i relacions amb entitats, respectivament.

La presidenta local d'ICV, Àssun Reyes, explica l'objectiu d'aquestes noves incorporacions.

Àssun Reyes

Hem d'anar involucrant tota aquella gent nova que tingui ganes de recomençar el projecte polític per afrontar els nous reptes que tenim.


El secretariat elaborarà un pla de treball i un document d'estratègia política per fixar l'horitzó de treball dels propers anys. Aquest pla buscarà, d'una banda, una projecció externa amb diferents xerrades amb la ciutadania i, d'altra banda, crearà espais per a un debat intern.

Escoltem Àssun Reyes.

Àssun Reyes

El debat polític intern estarà enfocat cap al programa de les eleccions generals i cap a la feina que hem de dur a terme des de l'oposició.


A principis de l'any vinent, l'assemblea local d'ICV aprovarà aquests documents, que seran el full de ruta de l'organització d'àmbit local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.