Berta Rodríguez denuncia un membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat


  • Comparteix:

La regidora del Partit Popular, Berta Rodríguez ha denunciat el membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), Enric Bea Seguí, acusant-lo d'injuries greus. La denúncia neix d'una carta escrita per Enric Bea i publicada als setmanaris 'Diari de Sant Cugat' i 'Tot Sant Cugat' en la qual opinava sobre l'acusació de presumpte delicte ecològic que recau sobre Rodríguez i l'exregidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés. L'AJSC considera que la denúncia és 'ridícula' i ha exigit a Rodríguez que la retiri.

A la carta publicada als mitjans citats el 23 de novembre passat, Enric Bea Seguí es refereix a Berta Rodríguez com a 'representant del sector de l'ultradreta més rància i reaccionaria del nostre poble'. Per al membre de l'AJSC, Enric Bea, Berta Rodríguez va ser capaç de donar suport a l'invasió de l'Iraq i, per tant, 'és candidata a cometre el tipus de delicte del qual està acusada'.

Escoltem Enric Bea valorant la denúncia de Berta Rodríguez.

Enric Bea

La denúncia és un reflex de com és Berta Rodríguez, una persona amb poca capacitat per argumentar les seves postures.


Per a Enric Bea i l'AJSC, la carta en cap moment injuria la persona de Berta Rodríguez i només expressa una opinió. Per aquest motiu, han exigit a la regidora del PP que retiri la denúncia. L'entitat juvenil ha qualificat la denúncia de 'ridícula' i ha acusat a Rodríguez de 'burlar-se dels santcugatencs amb aquestes accions'.

Ignasi Bea és membre de l'AJSC.

Ignasi Bea

Exigim a Berta Rodríguez que retiri aquesta denúncia per què ens sembla que és una vergonya. Aquesta dona no ens mereix cap tipus de respecte.


Berta Rodríguez no ha volgut fer valoracions al respecte i ha deixat l'assumpte en mans dels seus advocats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.