L'EMD demanarà 1.300.000 euros al Consell Comarcal dins el PUOSC


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix demanarà la màxima subvenció possible del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012 al Consell Comarcal del Vallès Occidental, el que suposa una xifra d'1.300.000 euros. D'aquesta manera, l'EMD financiaria el 45% de les actuacions dels propers cinc anys a Valldoreix. L'òrgan gestor del territori també demanarà una subvenció de 60.000 euros per construir un pont al carrer Rusiñol. La sol·licitud de subvencions s'ha aprovat per unanimitat a la junta de veïns d'aquest dijous.

El Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per al 2008-2012 augmenta en un 81% les subvencions mínimes per al Vallès Occidental. Aquest increment suposa que la comarca disposarà de 11'5 milions d'euros de subvenció.

L'EMD de Valldoreix ha dissenyat un projecte de més de 2.900.000 euros que preveu les actuacions i els treballs al territori pels propers cinc anys. Per ajudar-lo a finançar, l'òrgan gestor del territori demanarà una subvenció al Consell Comarcal emmarcada dins el PUOSC 2008-2012 que suma un total de 1.300.000 euros, la màxima quantitat considerada en el pla únic pels propers cinc anys.

Eduard Delgado, de CiU, és el responsable d'Economia i Finances de l'EMD de Valldoreix.

Eduard Delgado

Un projecte de 2.930.000 euros. D'aquest demanem la subvenció màxima de 1.300.000 euros. Aspirem a aconseguir el màxim.


La junta de veïns d'aquest dijous ha aprovat per unanimitat la sol·licitud de subvencions, que també inclou una demanda de 60.000 euros que poden sol·licitar els petits municipis per poder construir un pont al carrer Rusiñol. Aquesta xifra finançaria el 20% del pressupost total del projecte, que suma gairebé 300.000 euros. Escoltem Delgado.

Eduard Delgado

Una subvenció per petits municipis única de 60.000 euros per fer un pont al carrer Rusiñol per no haver de donar voltes.


L'EMD ha de presentar les sol·licituds abans del 27 de desembre i es preveu que la Generalitat aprovi les obres subvencionades al març de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.