C's celebra una assemblea extraordinària per afrontar la campanya de les generals


  • Comparteix:

Ciutadans - Partit de la Ciutadania (C's) celebra aquest diumenge una assemblea extraordinària per debatre les propostes d'expansió del partit a àmbit local de cara a la campanya de les properes eleccions generals que tindran lloc al març. El president del partit, Albert Rivera, i el diputat santcugatenc, José Domingo, assistiran a la cita a l'hotel Novotel de Sant Cugat.

Les propostes que han sortit de la delegació de C's a Sant Cugat seran el punt de partida per parlar sobre l'expansió de la formació a la ciutat. L'objectiu és millorar els resultats dels comicis locals a les eleccions generals que tindran lloc el proper mes de març.

Escoltem el coordinador de la secció local, Pablo de Mariscal.

Pablo de Mariscal

Hi haurà propostes de desenvolupament de millora de l'organització interna, hi haurà una elecció interna dels membres del consell i parlarem de les eleccions generals del març.


C's no va aconseguir accedir al consistori el 27 de maig passat. La formació es va quedar a les portes del 5% de vots necessari per obtenir un regidor a l'Ajuntament, i es va quedar amb un 4'28% dels vots a Sant Cugat.

L'assemblea extraordinària comptarà amb la presència del diputat santcugatenc José Domingo i del president de l'entitat, Albert Rivera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.