S'ajorna la cessió d'espais de la seu del CMSC a l'Ajuntament


  • Comparteix:

La decisió del ple municipal sobre la cessió d'una part de les instal·lacions del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) a l'Ajuntament s'ajorna fins aquest divendres, dia de ple municipal extraordinari. L'equip de govern ha deixat aquest punt sobre la taula a instàncies del PSC i ICV-EUiA, que han reclamat més marge de temps per assolir un consens en aquesta qüestió. L'acord entre l'Ajuntament i l'entitat excursionista hauria d'eixugar part del deute generat per la construcció de la nova seu del CMSC.

Tot i l'ajornament de la decisió, l'equip de govern ha avançat alguns dels punts de l'acord amb el CMSC. En concret, l'entitat cediria 800 metres quadrats de la seva seu al consistori, repartits entre la tercera planta, la sala polivalent i els seus annexos. Els usos d'aquests espais no afectaran, segons l'equip de govern, cap activitat que alguna entitat dugui a terme en l'actualitat.

L'operació, encara per quantificar econòmicament, implicaria la venda de les instal·lacions municipals al passeig de Francesc Macià, on estan les oficines d'Impulsis. D'aquesta manera, l'equip de govern sufragaria el cost econòmic amb la venda d'unes instal·lacions, però mantindria el seu patrimoni.

L'alcalde, Lluís Recoder, remarca que l'Ajuntament 'no regala res' al CMSC amb aquesta operació.

Lluís Recoder

Amb aquesta operació, l'Ajuntament no regala res al CMSC.


El president del CMSC, Francesc Duch, ha agraït l'esforç dels partits per intentar arribar a un consens en aquesta matèria, en el torn de precs i preguntes del ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.