ERC diu que la sentència contra EKIN i KAS vulnera els drets fonamentals


  • Comparteix:

ERC ha mostrat el seu rebuig a la sentència de l'Audiència Nacional que condemna a penes de presó a 47 integrants de les organitzacions 'abertzales' basques EKIN i KAS. El portaveu republicà, Raül Grangé, considera la sentència 'una vulneració de drets fonamentals'.

La sentència conclou que les plataformes 'abertzales' EKIN i KAS són part de les 'entranyes' de la banda terrorista ETA i per tant els seus membres són terroristes. El portaveu d'ERC, Raül Grangé, considera molt greu el fet de que es margini de la política un sector important de la societat basca.

Raül Grangé considera que al País Vasc es viu una situació insòlita a tot Europa.

És un graó més en aquest estat d'excepció encobert que viu el País Vasc. És una situació que s´ha de denunciar i rectificar. Sobretot per part dels partits d'esquerres.


ERC ha instat la resta de partits a condemnar les violacions dels drets humans que representen, en la seva opinió, la Llei de Partits, la Llei Antiterrorista o la dispersió de presos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.