El CMSC agraeix la implicació de l'Ajuntament en la viabilitat de l'entitat


  • Comparteix:

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Francesc Duch, ha agraït que l'Ajuntament ajudi l'entitat a fer front al deute generat per la construcció de la seva nova seu. Duch ha remarcat que encara que el Club perdi espais i patrimoni amb l'operació, guanya viabilitat i projecció de futur.

El ple municipal extraordinari d'aquest divendres ha comptat amb una forta representació de membres del CMSC. En la seva intervenció pública, Francesc Duch ha fet un recorregut per la història del Club i ha demanat als grups polítics municipals el seu suport en forma d'aprovació del conveni, per poder cedir part de les seves les instal·lacions a l'Ajuntament i afrontar les despeses que va generar la construcció de la nova seu i que amenaçaven amb impedir la continuïtat de l'entitat.

Duch ha valorat positivament l'acord i ha agraït el suport del consistori.

Francesc Duch

Nosaltres hauríem preferit poder pagar-ho tot, però tot i així entenem que tal com estan les coses hem arribat a un bon acord i estem satisfets amb la situació actual.


Segons Francesc Duch, tot i que el CMSC perd espais i patrimoni amb aquesta operació, guanya projecció de futur.

Francesc Duch

Tot aquest temps ens ha permès conèixer l'edifici. Estem en un moment per aprofitar l'espai que ens queda. Tot i que reduim espai, mantenim la projecció de futur.


L'acord ha estat aprovat amb els vots a favor de CiU, PSC i ERC, l'abstenció d'ICV-EA i el vot en contra del PP. Des de l'oposició han manifestat que lamenten les formes com s'ha tramitat l'acord i han demanat un tracte igualitari per a la resta d'entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.