L'Ajuntament demana prop de 8'6 milions en subvencions del PUOSC


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha demanat al Consell Comarcal del Vallès Occidental subvencions per valor de prop de 8'6 milions d'euros en el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. L'ampliació de la Biblioteca del Mil·lenari, la rehabilitació de la Casa de Cultura i la de Can Quitèria són alguns dels projectes que es finançarien amb aquestes ajudes.

El PUOSC per al 2008-2012 augmenta en un 81% les subvencions mínimes per al Vallès Occidental. D'aquesta manera la comarca disposarà d'11'5 milions d'euros que, tal com ha advertit el departament de Governació de la Generalitat, 'depenent de les sol·licituds el PUOSC serà bastant més gran' en el que suposa un fet 'històric'.

En aquesta ocasió el consistori ha projectat la urbanització dels carrers Villà, entre Doctor Murillo i Àngel Guimerà, i la de Doctor Murillo, entre Villà i Domènec. També es contempla un tram del clavegueram del Parc Central, en uns treballs que en total sumarien poc més de dos milions d'ajut.

Una altra de les subvencions aniria destinada a l'ampliació de la Biblioteca del Mil·lenari, valorada en gairebé dos milions d'euros així com la rehabilitació de Can Quitèria, amb un milió de subvenció. També es contempla la connexió amb fibra òptica dels edificis municipals amb un cost de mig milió d'euros.

La subvenció més elevada seria per a la segona fase de rehabilitació de la Casa de Cultura que arribaria fins als tres milions.

De la seva banda, l'EMD de Valldoreix ha dissenyat un projecte de més de 2'9 milions d'euros en actuacions i treballs al territori pels propers cinc anys. Per ajudar a finançar-lo, l'òrgan gestor del territori ha demanat una subvenció d'1'3 milions d'euros en aquest PUOSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.