Domingo: 'Renuncio a ser candidat de C's al Congrés en suport a Albert Rivera'


  • Comparteix:

El santcugatenc José Domingo renuncia a ser el cap de llista de Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C's) a Barcelona en les eleccions de març al Congrés espanyol. D'aquesta manera, Domingo deixa pas al president de la formació, Albert Rivera, que en serà el candidat.

Fins ara a Barcelona, hi ha cinc precandidatures, comptant la de Rivera. Tot i això, diversos precandidats com Domingo, Miguel Àngel Ibañez i Rodrigo Sanz ja han expressat la seva voluntat de retirar-se en benefici del president del partit. Només falta saber què farà Carmelo Gonzàlez, tot i que després d'una conversa, va dir a Rivera que 'em donava suport'.

Escoltem l'entrevista a José Domingo, a càrrec de Josep Gimeno.

Entrevista a José Domingo

El diputat de C's explica per què ha renunciat a ser candidat a les eleccions espanyoles.


Rivera ha explicat que ha pres la decisió per tres motius: per consolidar l'electorat, per continuar amb l'expansió del partit arreu de l'Estat espanyol i com a 'responsabilitat nacional', ja que ha estat una petició del consell nacional de C's.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.