Les Joventuts socialistes critiquen la política d'habitatge de l'equip de govern


  • Comparteix:

La política d'habitatge de l'Ajuntament és escassa. Aquesta és una de les principals conclusions del debat organitzat per la Joventut Socialista de Sant Cugat a la Casa de Cultura on s'ha reflexionat sobre les necessitats del joves a l'hora de trobar pis a la nostra ciutat.

Durant el debat s'ha criticat la manca d'iniciatives des de l'equip de govern per facilitar l'emancipació dels joves. L'alcaldable pel PSC, Jordi Menéndez, ha assegurat que tot i que la població s'ha duplicat a Sant Cugat en els últims anys, el nombre d'habitatges de protecció oficial construïts no arriba a 30 pisos per any.

Menéndez ha afegit que l'Ajuntament no té cap reserva de sòl públic per culpa d'una política de venda de patrimoni destinat inicialment a l'habitatge de protecció oficial. Així ho ha explicat:

Jordi Menéndez

No tenim sòl públic per construir habitatge perquè durant 16 anys de govern de CIU se l'ha venut.


Durant el debat el candidat ha manifestat el seu compromís en la construcció d' un mil·ler d'habitatges durant la propera legislatura. A l'acte també ha participat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Antonio Lacasta, la regidora de Joventut de Viladecans, María Salmerón, i el representant de la Diputació de Barcelona, Eugeni Andreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.