La mobilitat, els equipaments i la participació, prioritats d'ICV-EUiA pel 2008


  • Comparteix:

ICV-EUiA es marca com a objectiu per al 2008 millorar els processos participatius a la ciutat. Durant aquest curs polític els ecosocialistes incidiran principalment en resoldre les mancances en matèria de mobilitat, equipaments i Agenda 21. Per a Iniciativa, aquestes són les tres assignatures pendents més importants que té l'equip de govern per aquest any.

El grup municipal d'ICV-EUiA comença l'any 2008 demanant màxima transparència a l'equip de govern. Per als ecosocialistes, la mobilitat és un dels aspectes més importants a millorar a la ciutat. En aquest sentit, el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, demana al govern municipal que es 'posi les piles' i avanci propostes del Pla de Mobilitat.

Xavier Boix

El Pla de Mobilitat va per llarg. Demanem que es posin les piles d'una vegada per totes i que avancin propostes.


Boix considera que és important saber què es farà amb els equipaments municipals que actualment estan buits, com la seu de l'antic Ajuntament o Can Quitèria. D'altra banda, els ecosocialistes incidiran aquest any en l'Agenda 21 per millorar la recollida d'escombraries i la gestió de residus. El portaveu d'ICV-EUiA denuncia que no hi ha prou contenidors a la ciutat i que alguns dels que ja existeixen tenen problemes d'accessibilitat.

El regidor ecosocialista Joan Calderón ha demanat a l'equip de govern que millori la pàgina web de l'Ajuntament. Per a ICV-EUiA, la pàgina electrònica del consistori no és clara i necessita més transparència.

Joan Calderón

Les actes del Ple no estan penjades i els aspectes econòmics no són fàcil de trobar. Demanem un esforç a l'Ajuntament.


ICV celebrarà a finals d'aquest mes una assemblea local per posar les bases de les noves línies de treball per aquest any i per buscar 'alternatives' a la gestió de govern de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.