La CUP demana més fermesa a l'Ajuntament en la defensa de Torre Negra


  • Comparteix:

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) critica l'actitud 'tèbia' del consistori en el contenciós que manté amb la constructora Núñez i Navarro sobre el futur de Torre Negra. La secció local de la CUP demana més fermesa al consistori i tornar a implicar la societat civil en la defensa de la zona.

La CUP demana fer un exercici de pedagogia per explicar amb claredat per què l'interès públic ha de prevaler sobre el privat en el litigi sobre Torre Negra que enfronta l'Ajuntament i la constructora Núñez i Navarro.

El portaveu de la CUP, Guim Pros, considera que la societat civil s'ha d'implicar i pressionar al màxim en la defensa de Torre Negra perquè s'hi juga el futur de la ciutat.

Guim Pros

La ciutadania s'ha de conscienciar que ha de conservar el patrimoni perquè és bàsic per a la qualitat de vida.


La CUP creu positiu que l'Ajuntament intenti anar posant través a nivell judicial però demana que arran de la darrera sentència s'ha d'actuar amb més fermesa.

Guim Pros

Creiem que fa falta una mica més de fermesa i de pressionar on faci falta per aconseguir la preservació de Torre Negra.


Guim Pros ha afegit que els santcugatencs s'han de preguntar quin futur volen per a la ciutat i per a les properes generacions i actuar en conseqüència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.