El PSC denuncia que CiU s'ha apropiat d'una proposta socialista


  • Comparteix:

El PSC acusa CiU de tenir una 'actitud oportunista' i 'd'apropiar-se d'idees alienes' per haver anunciat que presentarà una moció en suport al Tercer Sector, format per entitats sense ànim de lucre. El grup socialista va presentar una moció sobre aquesta qüestió en el darrer ple, que finalment va deixar sobre la taula per consensuar un text conjunt amb els altres grups polítics.

CiU ha anunciat aquest dilluns que proposarà al proper ple municipal un conjunt de mesures de suport al Tercer Sector, format per entitats sense ànim de lucre. Entre el paquet de propostes, hi destaca la inclusió en el pla d'equipaments d'una reserva de sòl destinat a una escola per a persones discapacitades, un centre de dia, un centre sociosanitari i una segona residència per a la gent gran.

En aquest sentit, el grup socialista recorda que ja va presentar una moció sobre el Tercer Sector en el darrer ple. El PSC va preferir deixar la moció sobre la taula i recollir les esmenes d'ERC i ICV-EUiA i un text alternatiu proposat per CiU per arribar a un acord i consensuar un text que pogués ser aprovat per unanimitat en el plenari d'aquest gener.

Per aquest motiu, la regidora socialista, Aintzane Conesa, denuncia l'actitud de CiU.

Aintzane Conesa

Volem denunciar l'actitud oportunista de CiU que aprofita idees alienes per penjar-se medalles en detriment de l'acord entre tots els grups municipals.


Conesa ha recordat el contingut de la seva proposta pel Tercer Sector.

Aintzane Conesa

Proposem fer un estudi liderat per Serveis Socials sobre les necessitats del Tercer Sector sociosanitari.


A més, el PSC ja proposava incloure al Pla d'Equipaments la construcció d'un centre sociosanitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.