Zapatero aprova en polítiques socials i suspèn en infraestructures, segons els partits locals


  • Comparteix:

Les seccions locals dels partits polítics amb representació al consistori han valorat l'acció de govern de l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero pel que fa a la ciutat. En el dia de convocatòria d'eleccions, els polítics de la ciutat han aprovat majoritàriament el govern espanyol en polítiques socials i l'han suspès en infraestructures.

Segons CiU, les polítiques del govern Zapatero han estat 'totalment decebedores' tant a la ciutat com a Catalunya. El portaveu del grup municipal, Joan Recasens, ha posat com a exemple el retard en la designació de Sant Cugat com a seu de l'Institut Europeu de Tecnologia.

Escoltem Recasens.

Joan Recasens

Esperem que al final ens en sortim amb l'Institut Europeu de Tecnologia, però sembla que el govern espanyol no hi posa massa interès.


El PSC, en veu del seu primer secretari, Ferran Villaseñor, ha fet una 'valoració molt positiva' de l'acció del govern espanyol pel que fa a la ciutat i ha destacat polítiques socials com la Llei de Dependència.

Ferran Villaseñor

En aquests quatre anys, hi ha hagut avenços en polítiques socials. Entre ells, hi destaquem la posada en marxa de la Llei de Dependència.


Xavier Boix, portaveu del grup d'ICV-EUiA, també ha valorat l'abast de les polítiques socials.

Xavier Boix

En polítiques socials, hi ha hagut avenços, però en altres matèries hi ha aspectes negatius com la construcció del Quart Cinturó.


Segons el PP, l'acció del govern espanyol no ha estat positiva a la ciutat. La seva portaveu, Berta Rodríguez, ha reclamat a l'executiu espanyol una estació del TGV a Sant Cugat.

Berta Rodríguez

En infraestructures, a veure si per fi es posa en funcionament el 'bypass' del Vallès i d'aquesta manera podem tenir una estació del TGV a Sant Cugat.


Segons ERC, la majoria de les necessitats de Sant Cugat no han estat satisfetes en els darrers quatre anys. Els republicans han posat com a exemple la línia de mercaderies d'alta velocitat que ha de descongestionar l'eix de la B-30.

Raül Grangé

La majoria són elements negatius que tenim pendents com pot ser el funcionament de les rodalies i la construcció de l'eix ferroviari de mercaderies.


Altres aspectes susceptibles de millora que han destacat els grups municipals han estat la manca de subvencions per a la restauració del Celler Cooperatiu, la inoperància de Correus i el mal funcionament de les rodalies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.