El PSC insta Berta Rodríguez a demanar més policia per a Sant Cugat al govern estatal


  • Comparteix:

El PSC ha instat l'alcaldable del Partit Popular, Berta Rodríguez, a que si veritablement vol més seguretat per Sant Cugat, treballi per convèncer el ministeri de l'Interior perquè doti la ciutat dels agents de la policia estatal que li pertocarien. El candidat socialista Jordi Menéndez, ha qualificat el discurs de presentació de Berta Rodríguez d'aixecada de camisa.

Els socialistes han titllat els eixos del programa de la candidata popular de fal·làcia i mera campanya publicitària. Menéndez ha instat la tinent d'alcalde que solucioni la manca d'agents a les comissaries de la nostra ciutat si realment està preocupada per la seguretat ciutadana.

Jordi Menéndez

M'ha semblat un sarcasme que en una ciutat on tenim una mancança de policies la tinent d'alcalde i diputada del PP al congrés tingui l'ocurrència de prometre més seguretat


Recordem que la candidata a l'alcaldia pel PP, Berta Rodríguez, va prometre durant la seva presentació oficial que els eixos de la seva campanya electoral serien més seguretat i menys impostos. Tot i que els socialistes han volgut subratllar que la ciutat no registra índexs importants de delinqüència, han emplaçat la tinent d'alcalde que exerceixi les seves influències a Madrid i resolgui el dèficit de policia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.