ICV-EUiA critica que CiU porti ara la declaració de Collserola com a parc natural al Parlament


  • Comparteix:

ICV-EUiA lamenta que CiU faci arribar ara al Parlament, des de l'oposició, una proposta de resolució per fixar els límits definitius del Parc de Collserola i la seva declaració definitiva com a espai protegit. Segons els ecosocialistes, CiU no va fer mai res durant els 23 anys que va estar al govern de la Generalitat i considera 'frívol' que ara demani pressa al govern català.

CiU ha fet arribar, de nou, al Parlament una proposta de resolució per fixar els límits definitius del Parc de Collserola i la seva declaració definitiva com a espai protegit.

El portaveu ecosocialista municipal, Xavier Boix, considera 'frívol' que l'Ajuntament demani a la Generalitat que corri amb aquest tema quan assegura que el govern de la Generalitat ha fet molt més que els nacionalistes en 23 anys.

Xavier Boix

El que no pot fer CiU és enganyar la gent. El govern de la Generalitat ja ha fet una ronda de contactes i CiU en 23 anys ha estat incapaç de fer res.


Boix assegura que CiU no té credibilitat en aquesta qüestió i que no té sentit que ara ho faci arribar al Parlament.

Xavier Boix

No tenen cap tipus de credibilitat. Si ho porten al Parlament es riuran d'ells.


Els ecosocialistes denuncien, a més, que l'equip de govern només ha demanat la inclusió de Torre Negra dins el parc natural, quan hi ha altres espais a la ciutat que també s'haurien de protegir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.