El PSC pressiona el govern espanyol per restablir el servei de Correus a la Floresta


  • Comparteix:

El PSC insta l'Ajuntament a fer pressió al govern espanyol perquè el servei de Correus a la Floresta es restableixi com més aviat millor. La diputada santcugatenca al Congrés, Montserrat Colldeforns, s'ha ofert per seguir demanant a l'executiu que millori la tasca de l'ens postal a la ciutat i que el tancament del local de la Floresta no sigui definitiu.

Els socialistes han anunciat que treballen perquè el servei postal millori a la nostra ciutat i la situació a la Floresta es resolgui en breu. La diputada del PSC al Congrés dels Diputats Montserrat Colldeforns s'ha felicitat per la tasca feta en els darrers mesos i ha anunciat que seguiran pressionant el govern espanyol perquè es trobi un local nou al districte.

Montserrat Colldeforns

És evident que no podem anar enrere. Tenim el compromís que no perdrem el servei i estem aquí perquè això sigui així.


De la seva banda el portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, ha anunciat que instaran el consistori perquè s'impliqui en la recerca de solucions als problemes de l'ens postal a la Floresta.

Salvador Gausa

També volem que l'Ajuntament s'impliqui en la solució definitiva a la Floresta, en el marc del pla d'equipaments.


El PSC presentarà les seves propostes a la propera Junta de Portaveus per arribar a un acord amb tots els partits amb representació al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.