L'antic ajuntament, nou col·legi electoral per a les eleccions espanyoles


  • Comparteix:

L'antic ajuntament serà la seu d'un nou col·legi en les eleccions espanyoles del 9 de març. Aquest canvi afectarà alguns dels electors que en els darrers comicis van votar al PAV III de la Rambla del Celler. Tot i l'augment de col·legis, el número de meses es manté en 77.

L'antic ajuntament s'afegeix als 26 col·legis que van funcionar les últimes eleccions. L'edifici, situat a la plaça de Barcelona, acollirà un total de tres meses que en les darreres eleccions estaven ubicades al col·legi electoral del PAV III.

Més de 50.000 santcugatencs estan cridats a les urnes per a les properes eleccions espanyoles. El cens es pot consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana fins al 7 de març. El dia 9 també es podrà consultar a través del número de telèfon 010. Cal destacar que el període de correccions o reclamacions del cens és del 21 al 28 de gener.

El vot per correu cal sol·licitar-lo personalment a Correus fins el 28 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.