Joan Recasens acusa el PSC 'd'enganyar els ciutadans'


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens

El tinent d'alcalde de Presidència ha acusat el PSC de jugar a fer una opció de partit més que de ciutat. Joan Recasens ha retret els socialistes que enganyin el ciutadà repartint octavetes a les Planes reclamant un bus de barri quan aquest entrarà en funcionament d'aquí dues setmanes. Recasens també ha respost les crítiques del PSC sobre el retard dels Quatre Cantons recordant-los que si l'aparcament no s'ha pogut fer abans ha estat per la negativa del PSC a tirar-lo endavant.

Recasens creu que el PSC està jugant la carta de fer oposició per fer oposició i anteposa els interessos de partit als de ciutat. En el cas de les obres dels Quatre Cantons, el tinent d'alcalde ha recordat que les obres no es van poder començar abans per la negativa socialista a tirar endavant el projecte.

Joan Recasens

El PSC està actuant per interessos de partit i no pas de ciutat. La construcció de l'aparcament es va enderrerir sis mesos per la negativa del PSC.


D'altra banda, des de l'equip de govern s'ha acusat al PSC de voler confondre els veïns de les Planes. Els socialistes han repartit durant els darrers dies octavetes demanant la urbanització del districte i la posada en marxa d'un bus de barri, dos projectes aprovats, ja, per l'Ajuntament Joan Recasens s'ha preguntat si el PSC actua per desconeixement o mala fe.

Joan Recasens

Demanen el PERI que l'ha aprovat CIU, i el bus de barri de les Planes es posa en marxa en 15 dies. És sorprenent que el primer partit de l'oposició ho ignori.


Finalment, el tinent d'alcalde ha respost les crítiques del PSC en matèria d'habitatge i amb xifres a la mà ha destacat que pocs municipis del nostre entorn poden presumir de tenir un 10 per cent d'habitatge públic. Recordem que el PSC va qualificar aquesta xifra d'irrisòria i va demanar a l'Ajuntament una política més valenta en matèria d'habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.