El PSC presentarà una moció al ple que demana a la Generalitat la revisió del mapa escolar


  • Comparteix:

El PSC presentarà una moció al ple demanant que el Departament d'Ensenyament revisi el mapa escolar actual. Amb aquesta proposta, els socialistes volen resoldre, sobretot, la situació del quart institut, que des de fa dos anys espera traslladar-se a l'escola Pla i Farreras. A més, l'alcaldable Jordi Menéndez ha anunciat que si la seva formació arriba al govern crearà una regidoria específica d'ensenyament.

Els socialistes han denunciat, de nou, que el trasllat dels alumnes de l'IES Sant Cugat, més conegut per quart institut, al Joaquima Pla i Farreras està provocant un gran retard en el desenvolupament del mapa escolar. Recordem que, a la vegada, els estudiants del Pla i Farreras han de marxar al centre del Pla del Vinyet, que actualment està en obres.

La formació ha lamentat que el Departament d'Ensenyament hagi resolt que els alumnes del quart institut hagin de romandre un any més a l'edifici Collserola, després de dos anys d'espera. Per aquest motiu, el PSC presentarà una moció al ple en el qual sol·licitarà que la Generalitat revisi el mapa escolar actual. El text també demana que l'Ajuntament cedeixi al Departament d'Ensenyament el solar que hi ha al costat del Pla i Farreras, on actualment hi ha un magatzem de la Brigada Municipal. Ho explica el portaveu socialista, Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

Aquest solar s'ha de cedir a la Generalitat perquè pugui ampliar les instal·lacions del quart institut amb un gimnàs, un poliesportiu i altres serveis


Per afrontar tots aquests problemes, Jordi Menéndez ha anunciat que si el PSC guanya les eleccions crearà una regidoria d'Ensenyament:

Jordi Menéndez

Si el PSC governa, la ciutat tindrà una regidoria d'ensenyament


D'altra banda, el PSC presentarà, a través del seu grup al Parlament, sis esmenes als pressupostos de la Generalitat per resoldre temes de Sant Cugat. Entre d'altres punts, el PSC demana que es redactin un projecte de rehabilitació de l'antic Pla i Farreras i un altre per la nova residència d'avis, i subvencions per diversos equipaments per import d'un milió i mig d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.