El PP dóna suport a la Conferència Episcopal per guiar el vot dels fidels en les eleccions espanyoles


Temes relacionats

El Centre Borja s'alinea amb Montserrat contra el document de la Conferència Episcopal Espanyola ( 5/feb/08)

Mossèn Blai Blanquer veu 'desafortunada' i 'fora de to' la nota electoral dels bisbes ( 4/feb/08)


  • Comparteix:

El PP de Sant Cugat dóna suport al comunicat de la Conferència Episcopal Espanyola on es fan recomanacions als fidels per emetre el vot a les eleccions espanyoles. La portaveu popular, Berta Rodríguez, remarca que aquells partits que se senten ferits amb els consells de la jerarquia catòlica espanyola és 'senyal que no tenen la consciència tranquil·la', perquè el document no menciona cap partit en concret.

Rodríguez ha assegurat a Cugat.cat que la Conferència Episcopal Espanyola no menciona cap partit polític concret en el seu comunicat, emès la setmana passada, per orientar els fidels a l'hora de votar a les eleccions del 9 de març.

La popular dóna suport a les recomanacions dictades per la jerarquia catòlica espanyola per a les properes eleccions.

Berta Rodríguez

Els catòlics poden votar lliurement però han de tenir presents les formacions polítiques que defensin la vida i estiguin en contra de l'avortament.


Rodríguez defensa que la polèmica, generada arran del comunicat de la Conferència Episcopal Espanyola, és del tot 'artificial' i pròpia de la campanya electoral en què estan immersos els partits.

La portaveu popular remarca el comportament dels partits que s'han sentit 'ferits'.

Berta Rodríguez

La Conferència Episcopal Espanyola no menciona cap partit. Els partits que se sentin molestos és que no deuen tenir la consciència massa tranquil·la.


El document de la Conferència Episcopal Espanyola recomanava 'fer un exercici responsable del vot' i, entre altres aspectes, demanava evitar els partits que fomenten el 'separatisme' o que defensen el diàleg amb terroristes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.